Potpuno istetovirani Brazilac predstavio slike iz vremena kad je bio "normalan"

Jedan potpuno istetovirani otac, koji je čak i svoje jabučice prekrio mastilom, podelio je svoje fotografije iz vremena pre nego što je krenuo u pohod...

Marčelo B-boy De Souza Riberio, iz Rija, ne toliko danvno nosio je titulu najmodifikovanijeg čoveka na svetu, ali ga je nekoliko ljudi sličnih njemu ipak preteklo, zbog celokupno istetoviranog tela, ekstremnih telesnih modifikacija, koje uključuju metalne kljove u vilici i podeljen jezik.

Otac dvoje dece predstavlja konstantno svoj unikatni izgled svojim pratiocima na Instagram platformi, a upravo zbog toga što je njih 15.000 naviklo da ga viđa prekrivenog svetlim mastilom i sa ogromnim metalnim očnjacima, fotografije potpuno normalnog i drugačijeg Marsela definitivno predstavljaju pravi šok za sve.

Ovaj Brazilac proveo je više od dve decenije u tetoviranju i telesnim modifikacijama, zajedno sa prekrivanjem čitave površine kože sa mastilom i bojama. Marsel je takođe u jednom momentu odlučio da istetovira i svoje oči, što je veoma rizična procedura koja može voditi do svakakvih neprijatnih komplikacija, uključujući slabljenje vida ili potpuno slepilo, infekcije od mastila, osetljivost na svetlost, pa čak i gubitak oka u najgorim slučajevima.

Kako je ovaj Brazilac sam izjavio, u vreme kada je to radio, ništa ga nije bolelo zbog anestezije, ali čim je ona prestala sa delovanjem i isparila, njegove oči su ga pekle danima.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group