Prelepa Indiefoxx poznata po erotskom sadržaju ponovo banovana sa Twitch-a

Džanel "Indiefoxx" Dagre predstavlja najkontraverzniju lepoticu koja trenutno strimuje na Twich-u. Ona privlači hiljade gledalaca svakoga puta kada strimuje, ali je ujedno i glavni primer onoga što njene kolege smatraju pogrešnim vezano za ovu platformu...

Popularni strimeri kao što su xQc, Pokimane i Asmongold komentarisali su vezano za različite načine na koje je Indiefoxx uspela da privuče publiku, koji uključuju strimovanje iz đakuzija i ostali erotični sadržaj, jer su zabrinuti da ovakvi seksualno sugestivni strimovi mogu voditi do masovnog povlačenja oglašivača sa Twitch-a.

Međutim, ova lepotica nije jedini strimer koji pravi novac na ovaj način, ali je ona definitivno najpoznatija zbog svojih banova koji su se baš zaređali tokom ove godine. Pre nekoliko dana, ova mlada dama dobila je svoju šestu zabranu strimovanja u 2021. godini i drugu tokom juna meseca.

Ona je prethodno banovana zbog seksualnog sadržaja koji je uključivao lizanje mikrofona i nošenje posebnih joga pantalona, dok joj je predivna guza bila u kadru kamere, u stilu koji je takođe rezultirao zabranom rada drugoj lepotici na strimu sa nikom Amouranth. Džanelin pretprošli ban završio se svega nedelju dana nakon što je usledio novi, 29. juna.

Trenutno još uvek nije potpuno jasno zbog čega je Indiefoxx dobila poslednji ban, dok ona nije previše kadra da deli detalje prilikom postavljanja sadržaja na njenim drugim medijskim platformama. Sa druge strane, ovo nikako nije sprečilo druge strimere da komentarišu njenu situaciju.

Indiefoxx je definitivno naučila kako da zaradi putem svojih trendova i sadržaja, održavajući svoj lični biznis prilično uspešnim. Kada ne radi strimove iz đakuzija ili pripremi strimova prepunih erotičnog naboja, ona je često u Just Chatting programu, koji vodi iz svog kreveta, nudeći svojim pratiocima mogućnost da se njihovo ime nađe na njenom telu za pravu količinu pratilaca ili novca. Ona takođe nudi sadržaj putem OnlyFans servisa i poseduje youtube kanal koji sadrži kompilacije njenih strimova zajedno sa starim sadržajem u kome ona peva i svira gitaru.

N.Đ.

Foto: Twitch/Pintrest/Instagram

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group