Prodavac katalizatora neverovatnom fotografijom pečatirao svoju robiju

Kancelarija šerifa Ston Okruga, objavila je vest da je jedan prodavac katalizatora na Facebook prodajnom marketu uhapšen...

Ovaj čovek pao je u ruke zakona nakon što je njegova fotografija u oglasu uključila nešto više od kutije u kojoj se nalazio katalizator. Prodavac je slikao svoj proizvod, ali je na njegovu veliku žalost, u pozadini zaboravio da spakuje svoju veliku kesu meta i špric kojim se tukao po venama, ostavljajući ih vidno na stočiću za kafu.

Jedan od posetilaca Facebook marketa primetio je drogu na stolu i alarmirao šerifovu kancelariju, koja je sledećeg dana zakucala na vrata ovog čoveka. Kada su inspektori ušli u kuću, ovaj svoje greške potpuno nesvestan čovek i dalje je imao oko 48 grama narkotika i pištolj za koji dozvole nigde nije bilo i koji mu je zabranjen za posedovanje zakonom.

Šerifova kancelarija identifikovala je čoveka kao tridesetosmogodišnjeg Džejmsa Kerca, poznatog prestupnika, koji će se najverovatnije naći u nekoj varijaciji emisije o najglupljim kriminalcima sveta. Sudeći prema zvaničnoj izjavi, Kerc je rekao zamenicima da uopšte nije bio svestan da se droga vidi na fotografiji koju je postavio onlajn.

Šerif je zatim dodao: "Budite pažljivi prilikom prodaje na društvenim mrežama, osigurajte da se vaša droga ne vidi u pozadini". Kako su predstavnici zakona dalje istakli, posebno zbog potencijalnih kupaca, Kercov katalizator trenutno nije u prodaji.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group