Šampionka u jedenju može učiniti da u njenim ustima sve nestane

Profesionalna „proždiračica“ hrane izjavila je kako se jednom onesvestila tokom snimanja, zbog kog je morala biti hitno prevežena u bolnicu...

Lija Šatkever je profesionalna gutačica hrane, a iza sebe je ostavila veoma uspešnu karijeru enterijernog dizajnera, kada je shvatila da ima prirodni talenat za proždiranje velikih porcija hrane. Ova devojka sada poseduje preko trista hiljada pratilaca na YouTube i 160.000 na Instagram platformi, dok u svojoj karijeri drži i 26 Ginisovih svetskih rekorda.

Bitno je naglasiti da je ona prošla veliki put u kratkom vremenskom okviru, međutim, njena karijera dolazi sa rizicima, jer, kao što možemo zamisliti, proždiranje masivnih količina hrane i gutanje celog voća u pokušajima obaranja brzinskih rekorda ne može biti previše zdravo, niti je normalno, niti se može izvesti bez dobre prethodne pripreme i vežbanja.

Kao bivši ljubitelj bodibildinga, Lija je navikla da trenira naporno i napreduje brzo u svojim sporadičnim izazovima, kako bi održavala svoje telo, koje opisuje kao mašinu, u dobrom radnom stanju. Sa druge strane, jedan pokušaj obaranja rekorda u Japanu završio se sa tolikom količinom hrane u njenom stomaku da je krv krenula da joj napušta mozak, izazivajući onesvešćivanje i bolnički tretman.

Štaviše, kako ova amazonka sama tvrdi, ona je zahtevala da se takmičenje završi nekoliko puta, ali je ono ipak nastavljeno i snimanje je teklo normalno sve dok se njeno telo nije isključilo. Lija je učestvovala u izazovu održanom u jednoj emisiji japanske televizije, čija epizoda naravno, nikada nije emitovana zbog toga što je ostala bez svesti.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group