Šta je Kristijan Bejl poručio Robertu Patisonu

Bivši Betmen je dao nekoliko saveta novom Betmenu...

Svi su bili prilično skeptični oko toga što je Robert Patison dobio novu ulogu Mračnog viteza. Međutim, nakon trejlera koji je nedavno predstavljen, mišljenja su počela da se menjaju. Tokom jednog kratkog intervjua, najpopularniji i najbolji Betmen po mišljenju fanova, pozdravio je Patisona i rekao da smatra da je on idealan za ovu ulogu i da će biti sjajan.

„Setite se šta su svi pričali za Hita Ledžera. Niko nije verovao u njega, a na kraju je on doneo neverovatnu glumu na platno. Roberte, ne daj se, ne slušaj nikog šta ti kaže i samo radi ono šta ti misliš da treba i biće sjajan“, poručio je Bejl svom kolegi i još jednom dodao da je on sjajan čovek i izvanredan glumac.

Posle prvog Betmen trejlera, fanovi su se uverili da je Bejl bio u pravu i svima se čini kao da će Patison zaista biti izuzetan Betmen. Moraćemo ipak još malo da sačekamo kako bismo ovaj film pogledali u bioskopima.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group