Šta su to SPINERI i zbog čega su toliko popularni

Spineri su postali najpopularnija zanimacija u ovoj godini...

Sigurni smo da ste i vi čuli za spinere i pretpostavljamo da se pitate šta oni predstavljaju. Ne brinite, mi ćemo vam objasniti. Spiner je vrlo jednostavna sprava koja ima pokretnu osovinu i krakove koji se oko te osovine okreću. Jedina funkcija koju ova sprava ima jeste da se vrti. Vi se sada verovatno pitate, šta je tu toliko specijalno.

Verovali ili ne, istraživanja su pokazala da ova naprava u drastičnoj meri smanjuje stres i napetost. Ona takođe povećava koncentraciju i dovodi do veće produktivnosti na poslu. Cilj spinera je da opusti i rastereti korisnika. Mnogi ovu napravi nazivaju igračkom i ona to možda i jeste, ali verujte nam da zaista deluje.

Sve što tereba da uradite je da spiner pridržavate za osovinu uz pomoć dva prsta, drugom rukom ga zavrtite i gledajte kako se magija dešava. Ako ste nervozni i ne znate šta da radite sa rukama, onda je ovo savršena sprava za vas.

Istraživanja su pokazal da su spineri pomogli i onima koji žele da ostave cigare. Pušači su rekli da im se želja smanjila od kad koriste spiner, jer su im ruke tako zauzete, pa im je samim tim želja za cigarama manja.

Spineri se mogu kupiti u različitim oblicima, bojama i veličinama, ali funkcija je kod svakog ista.

Nabavite spiner i pokušajte. Nisu skupi, a sigurni smo da će vam pomoći i da će vam biti zanimljivi.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group