Tom Hardi postaje AL KAPONE

Tom Hardi prošao je kroz neverovatnu transformaciju, kako bi na velika platna preneo lik legendarnog ganstera Ala Kaponea...

U najnovijem filmskom ostvarenju koje nosi naziv „Fonzo“ , Tom Hardi glumiće jednog od najpoznatijih gangstera. Kapone je imao 48 godina kada je umro, a pošto Hardi trenutno ima 42. godine, on je delovao kao savršena osoba za ovu ulogu. Pošto je Hardi pokazao svoje genijalne glumačke sposobnosti u mnogobrojnim filmovima, reditelj Džoš Trank, smatrao je da će on moći da prenese mimiku i glas ovog ozloglašenog kriminalca.

Međutim, izgled je nešto na šta je moralo da se obrati dosta pažnje jer Hardi i Kapone nemaju mnogo fizičkih sličnosti. Zbog toga je Hardi svakodnevno prolazio kroz višesatno šminkanje gde je nosio proteze za lice i veštačku kožu kako bi počeo da liči na Kapoena.

Krajnji rezultat je fastasičan, jer je Tom doživeo potpunu transformaciju do te mere da je neprepoznatljiv. On kaže da je pažljivo proučio hod, gestikulaciju i način govora Ala i da će se potruditi da ga što vernije predstavi na platnu, a mi u to uopšte ne sumnjamo.

Hardi je na svom Instagram profilu otkrio kako izgleda proces njegovog šminkanja i prerušavanja i kako on izgleda sa potpuno završenim kostimom. Takođe je otkrio da mu je inspiraciju za Kaopneov glas dao Duško Dugouško, čiji je glas delimično imitirao i koristio.

 
 
 
View this post on Instagram

♠️🌅🌠😇🔥🇺🇸💵Chasing Fonzo

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) onApr 18, 2018 at 5:36am PDT

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group