Tom Henks ima korona virus

Slavni glumac je na društevnim mrežama napisao da on i njegova žena Rita imaju Covid 19 virus i da će u narednom periodu biti u karantinu...

Tom Henks i Rita vilson su prve sylavne ličnosti koje su javnosti otkrile da su zaražene novonastalim virusom koji se sve brže širi po planeti. Tom I Rita su boravili u Australiji gde su osetili simptome gripa, nakon čega su se javili doktorima.

„Ćao narode. Rita i ja samo u Australiji.Osećali smo se umorno i malaksalo, kao kada imate prehladu. Rita je imala i groznicu koja se javljala i odlazila, pa smo odlučili da se testiramo na korona virus i rezultati su pozitivni.

Sad, šta dalje raditi? Medicinsko osoblje poseduje protokole koji se moraju pratiti. Mi ćemo biti testirani,posmatrani i zadržani koliko god to bude trebalo i trudićemo se maksimalno da pomognemo u iskorenjivanju ove bolesti“, napisao je Henks na svojim društevnim mrežama i rekao da će svakodnevno obaveštavati fanove o situaciji.

Za sada je zabeleženo 118.000 zaraženih u 110 zemalja,ali taj broj nastavlja svakim minutom da se povećava.

foto:The Jakarta Post

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group