Fun - Zanimljivosti

TOR – neverovatni bodibilder od 67 godina

Pogledajte kako izgleda muškarac koji će uskoro završiti sedmu deceniju svog života...

Često slušamo žaljenje muškaraca koji kažu da jednostavno ne mogu da promene svoj fizički izgled i da oni koliko god radili ili posećivali teretanu uvek imaju salo na stomaku i grudi koje vise. Ako ste jedan od takvih muškaraca, odmah ćemo vam reći da UMUKNETE i da ne kukate, jer se sigurno ne trudite dovoljno.

Andreas Kahling je bodibilder koji se preko 50 godina bavi ovim sportom i koji trenutno ima 67. godina, a koji izgleda prosto neverovatno. Ovaj čovek svakodnevno trenira i takmiči se, a njegovo telo izgleda bolje, nego kod većine 25-godišnjaka.

Andreas kaže da je svakodnevna fizička aktivnost i naporan trening ključ dobrog izgleda i da je dugogodišnje treniranje nešto najbliže eliksiru mladosti, jer na ovaj način možete drastično usporiti starenje. Zbog svog trenutnog izgleda i dugačke brade koju nosi, Andreas je dobio nadimak Tor, pa se čak pojavio i u kratkom filmu Kung Fury.

Pogledajte njegove fotografije koje smo izdvojili, a takođe posetite i njegov Instagram kako biste videli sve njegove fotografije, ali i trening rutine.

Foto:https://www.instagram.com/andreascahling

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group