Bose unosi revoluciju među pametne zvučnike

Ukoliko volite pametne kućne uređaje, na internetu je moguće pronaći neke od najboljih načina za njihovu kupovinu...

Pametni aparati nude mogućnosti aktiviranja, isključivanja i pristup velikom broju funkcija putem glasovnih komadni. Takođe, veoma je lako doći do jeftinog i prilično pouzdanog Echo zvučnika. Međutim, ako preferirate da slušate svoju muziku na nečemu što je daleko bolje, onda je pametnije kupiti nešto moćniji pametni zvučkni, kao što su modeli Sonos One ili Google Home Max, na primer. Sa druge strane, savršenu opciju uvek predstavlja vrhunski Bose Home Speaker 500, takođe.

Nazvan uređajem sa „najčudnijim zvukom do svih pametnih zvučnika“, ovaj model poseduje mogućnost da ispuni prostoriju zvukom od zida do zida, stvarajući moćan zvučni efrekat i isporučujući neverovatne stereo performanse. Bilo da radite u garaži na automobilu, kuvate za porodicu i prijatelje ili jednostavno želite da popijete piće na otvorenom, ova naprava može oplemeniti vaš ambijent velikim kvalitetom zvuka.

Bose Home Speaker 500 koristi dva prilagodljiva drajvera, pozicionirana na suprotnim stranama, omogućujući postizanje pravog stereo audio razdvajanja bez potrebe za postavkom sa više zvučnika. Ne postoji obilje spefifikacija o audio hardveru smeštenom u aluminijumskoj opni, iako nas kompanija konstantno uverava o audio kvalitetu koji ova oprema omogućuje. Za sve korisnike koji ne žele da upravljaju svojim zvučnicima putem softverskog sistema, ovi modeli donose klasične dugmiće radi izbegavanja razgovora sa robotom, zajedno sa šest programnih priseta, za što lakše upravljanje vašim muzičkiim izvorom.

Opseg od osam mikrofona, sa tehnologijom širokog polja,  omogućuju izbor glasovnih komandi čak i kada je ton na visokim nivoima, dok Alexa omogućuje pravi odgovor, bilo da želite da aktivirate različite muzičke servise, podesite alarm ili proverite bilo koju drugu pametnu napravu u svom domu. Sistem podržava ključne karakteristike Alexa funkcije, tako da ste u mogućnosti da uradite sve što želite kao sa regularnim Echo paketom, ali za sada nije poznato da li zvučnik podržava zvanje i slanje poruka.

Bose Home Speaker 500 model poseduje mali displej sa prednje strane, koji je, kako možemo primetiti, dizajniran striktno radi predstavljanja numere, albuma ili umetnika, odnosno, osnovne provere svega što se trenutno emituje. Uz novi zvučnih dolazi i prateća aplikacija, a ona može biti korišćena radi kreiranja priseta i kontrole različitih funckija, dodatno, korisnici je mogu koristiti kao treću opciju nakon dugmića i Alexa glasovnih komadi. Ugrađeni Wi-Fi omogućuje priključivanje na kućnu mrežu, dok je jednostavno potrebno priključiti ga u slobodnu utičnicu, jer zvučnik ne poseduje baterije.

Spreman da stupi u prodaju 20. septembra, Bose Home Speaker 500 pametni zvučnik na tržište stiže sa cenom od masivnih 399,95 dolara, a biće dostupan za poručivenje putem Amazona ili direktno sa sajta kompanije.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group