C Seed predstavlja televizor koji postavlja nove standarde

Evolucija dizajna pametnih televizora dovela je do kreiranja modularnih i savitljivih ekrana, koji se neprimetno skrivaju onda kada nisu u upotrebi, predstavljajući sledeći veliki trend u najvišoj klasi…

LG je jedan od brendova koji se oslanjaju baš na ove karakteristike, predstavljajući svoj Signature OLED R Rollable TV od 65 inča prošle godine. Ipak, austrijski brend C Seed lansirao je inovativni proizvod koji prikazuje sasvim drugačiji pristup celoj priči povezanoj sa savitljivim dizajnom. U pitanju je C Seed M1, prvi svetski WQ 4k MicroLED TV od 165 inča sa modularnim ekranom koji se u potpunosti može sakriti onda kada nije u upotrebi. U slučaju da niste upoznati sa kompanijom C Seed, u pitanju je luksuzni austrijski brend, koji je 2009.godine osnovao Aleksander Svatek, zajedno sa dva nekadašnja zaposlena brenda Bang & Olufsen, koji je poznat baš po kreiranju ekstravagantnih televizora.

M1 model dizajniran je kao jedna od verzija čuvenog C Seed 201 Outdoor televizora namenjenog eksterijerima. “Veliki, zidno montirani ekrani su anahronizam u modernom dizajnu enterijera. Samim tim, C Seed je krenuo sasvim drugačijom putanjom, koja nas je dovela do revolucionarnog dizajna”, izjavio je Aleksander Svatek. Masivni TV se u celosti skriva ispod poda i tiho se izdiže nakon jednog dodira na dugme. Skulpturalna stubasta struktura od aluminijuma podržava displej kreiran od pet panela, koji se besprekorno otvaraju formirajući 4K HDR ekran.

M1 koristi MicroLED tehnologiju koja obećava neverovatnu preciznost u emitovanju boje i zaista dinamičan raspon. Takođe, ovaj model sadrži integrisani 2.1 sistem zvučnika koji koristi par 250W snažnih zvučnika širokog raspona i sabvufer od 700 W. Dodatno, TV takođe podržava i HDR10+ tehnologiju. C Seed M1 model biće dostupan za kupovinu u crnoj, srebrnoj, zlatnoj i mat Titan sivoj boji kada se nađe na tržištu u julu ove godine, sa cenom koja će iznositi neverovatnih 400.000 dolara.

N.Đ.

Izvor: TeckNode

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group