Gedžeti

Da li zaštitno staklo zaista štiti telefone

Ništa nije gore neko kada se ekran naših skupocenih telefona ošteti...

Kako bismo zaštitili naše mobilne uređaje, većina nas kupuje zaštitne maske i zaštitna stakla kojima sprečavamo udare i oštećenja od padova i drugih situacijama. Najčešće popravke koje se rade na telefonima su zamene ekrana i displeja, a razlog za to jeste što su mobilni telefoni jako osetljivi i zato što se lome pri najmanjem padu.

Zato većina nas kupuje zaštitna stakla koja stavljamo na naše uređaje. Međutim, da li zaštitna stakla zaista pomažu i štite naše telefone, ili je to sve iluzija?

Ekipa sa Youtube kanala “TechDaily” odlučila je ovo da testira. Oni su na jedan telefon stavili zaštitno staklo, a zatim ga podvrgli različitim testovima. Utvrdili su da zaštitno staklo i te kako pomaže i da štiti telefon od različitih uticaja. Osim što će telefon ostati zaštićen od grebanja ključevima, novcem i drugim svtarima koje možda nosite u novčaniku, telefon će takođe biti otporan na ubode, jače udare, pa čak i kamenje i blage padove.

Pošto ovakva stakla danas nisu skupa, savetujemo svakom da ih kupi, jer ćete pomoću njih definitivno produžiti vek vašeg telefona. Pogledajte kako je izgledalo testiranje zaštitnog stakla:

Foto:Yahoo

V.P.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group