Gedžeti

LG predstavio pametni telefon koji se “ŠIRI”

Ovakav telefon biće izdržljiviji od preklopnih modela i mnogo funkcionalniji...

LG razvija pametni telefon koji može proširiti svoj ekran. Uređaji poput preklopnih telefona već su se pojavili na tršištu i iako su prilično popularni, pokazalo se da su veoma osetljivi i ne toliko dugotrajni.

Nova tehnologija koju razvija LG omogućava da se ekran telefona razvuče sa leve i desne strane kako bi se stvorio širi ekran. Dizajn sakriva dva ekrana ispod prednjeg ekrana, a kada korisnici žele da imaju veći ekran, mogu da povuku dodatne ekrane sa leve ili desne strane i da tako udvostruče njegovu površinu.

To se postiže jedinstvenim mehanizmom kotrljanja koji pomaže neometano izvlačenje ekrana. Izvori su ukazali da su takvi mehanizmi dosta trajniji od sklopivih i da će doneti pravu revoluciju u svetu pametnih telefona.

LG još uvek nije rekao kako će se ovaj telefon zvati, koliko će koštati i kada će se pojaviti na tržištu, ali je sigurno da će biti novina koju će svi hteti da imaju.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group