LG predstavio zakrivljeni monitor od 38 inča

Ovo je ostvarenje snova za sve one koji se bave video animacijom i dizajnom...

LG Electronics je upravo predstavio monitor koji Samsungovom 49-inčnom zakrivljenom gejming monitoru udara šamar. Ovaj novi 38-inčni Ultrawide monitor (model 38VN95C) ima odnos 21: 9 i razvijen je za kreativan rad pomoću LG-ove Nano IPS tehnologije prikaza i UltraWide KHD + (3.840 k 1.600) rezolucije.

Odsustvo okvira znači da korisnici dobijaju potpuno nesmetan pogled na onome na čemu rade - pokrivajući 98 posto DCI-P3 prostora boje. Monitor je takođe sertifikovan za VESA DisplayHDR 600, tako da se prikazuju najčistije boje dok se apsorbuju neželjene talasne dužine svetlosti. Ovaj monitor je napravljen za kreativan multitasking u animaciji, uređivanju video zapisa, sve do retuširanja fotografija.

Mada, kratori iZ LG-ja kažu da se on može korsititi i za gejming i da će na tom polju pružiti fenomenalne prikaze i boje kakve još niste videli. Cena monitora još uvek nije poznata, ali verujemo da neće biti mala.

Foto:Lg

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group