Nokia oživljava svoju legendarnu 6310 liniju

Ikonični Nokia 6310 mobilni telefon ponovo je izbačen na tržište sa osveženim dizajnom u okviru proslave njegovog dvadesetog rođendana...

Uprkos poboljšanim specifikacijama, svi ljudi stariji od četvrt veka biće oduševljeni zbog toga što će novi telefoni posedovati legendarnu "zmijicu", igru u kojoj smo svi uživali na našim ili telefonima naših roditelja početkom ovog milenijuma. Prvi put predstavljen 2001. godine, Nokia 6310 neuništivi model dobio je svog naslednika u vidu 6310i mobilnog telefona sledeće godine, pre nego što je potpuno povučen iz proizvodnje 2005. Modernizacija legendarnog mobilnog telefona uključuje i novi 2,8 inča veliki ekran, što je poboljšanje u poređenju sa originalnim modelom koji je posedovao još manji ekran veličine 1,8 inča.

Novi modeli takođe uključuju i 320x240 pikselažu što je veliki pomak od originalne definicije od 120x160 sa kojom je izašao 2001. godine. Novi telefon će koštati svega šezdeset dolara na sajtu kompanije, što je sitna para u poređenju sa cenama pametnih telefona današnjice. Kako zvanični sajt brenda navodi: "Novi 6310 mobilni telefoni preuzimaju ikonični oblik originalnih modela i unose moderne karakteristike i nove detalje kao što su veliki zakrivljeni ekran, poboljšana čitljivost i pristupačnost aplikacijama".

"Pored ovoga, novi Nokia 6310 modeli će posedovati sve ono što volite i poznajete - bežični FM radio, impresivnu bateriju, koja može trajati nedeljama bez punjenja i ne zaboravimo - klasičnu Snake igricu. Novi telefoni kreirani su u daleko jačem oklopu, zasnovanom na polikarbonatu, tako da mogu izdržati sve udarce koje im život priredi. Nokia 6310 je poznat telefon za moderan svet." Čitava linija dolaziće u tri boje - crnoj, žutoj i tamno zelenoj. Opcije takođe uključuju 16 MB rama i 8 MB internog prostora, zajedno sa duplom SIM opcijom, što je uvek korisno.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group