Rollce Royce predstavlja ograničeno izdanje luksuznih slušalice

Samo 200 komada će biti napravljeno...

Nekoliko meseci unazad, kada je Rolls-Royce predstavio potpuno novi Ghost, britanski proizvođač luksuznih automobila tvrdio je da su njegovi inženjeri proveli bezbroj sati kako bi kabina luksuzne limuzine postala jedna od najtiših.

Inženjeri zvuka takođe su se usredsredili na usavršavanje akustike u kabini, što bi trebalo da izvuče najbolje performanse audio sistema automobila. Međutim, proizvođač je sada smislio nešto za one putnike koji žele da uživaju u svojoj muzici, a da ne smetaju drugima u automobilu. Tako su predstavljene Rolls-Royce slušalice, limitirane slušalice izrađene od aluminijuma i braon kože koje su lagane i u potpunosti odgovaraju ultra premium enterijeru Rolls-Roycea.

Rolls-Royce nije prva auto marka koja proizvodi premium slušalice. Mercedes-Benz S-klasa takođe dolazi sa opcionim vrhunskim slušalicama za putnike na zadnjim sedištima. Međutim, slušalice Rolls-Royce se u mnogo čemu razlikuju.

Za početak njihov broj je ograničen na samo 200 jedinica i ima cenu od 1210 dolara. Pored toga, slušalice Rolls-Royce nisu bežične i treba ih povezati kablom. Luksuzni proizvođač automobila kaže da audiofili i profesionalci više vole kablovske slušalice, jer pružaju najbolji kvalitet i eliminišu potencijalne smetnje.

Ograničene slušalice isporučuju se sa raznim kablovima koji sadrže ugrađeni mikrofon. Što se tiče specifikacija, slušalice imaju drajvere od 40 mm, frekvencijski odziv 2Hz - 30kHz i impedansu od 22 oma. Rolls-Royce kaže da su slušalice kompatibilne sa svim modernim pametnim uređajima.

Foto:Luxury Launches

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group