Gedžeti

Samsung predstavio supertanki 8K televizor

Pre nekoliko dana, tehnološki gigant iz Južne Koreje predstavio je svoje novo remek telo u vidu prelepog 8K televizora...

Kao i uvek, Samsung oduševljava sa svojim tehnološkim inovacijama, a ovoga puta nam predstavlja supertanki televizor koji je debeo samo 15 milimetara i koji gotovo da nema ivicu oko svog ekrana. 99% vidljive površine televizora, sačinjeno je od samog ekrana, što stvara neverovatan doživljaj tokom gledanja.

Naziv novog televizora je Q950TS 8K i koristi najnoviju QLED tehnologiju koja stvara izuzetan kvalitet slike.Ovaj televizor takođe koristi i tehnologiju koja poboljšava sliku i koja sadržaj koji nije 8K, približava tom kvalitetu.

Posebna opcija koja stiže sa ovim modelom je i OTS+ (Object Tracking Sound Plus) Mod, koji prati predmete koji se pomeraju na televizoru i tako dovodi do praćenog zvuka koji se pomera i koji stvara realniji i zabavniji doživljaj video sadržaja.

Naravno reč je o izuzetnom SMART televizoru koji se može povezivati sa Andorid uređajima, kao i sa Aleksom i Google asistentom, tako da će korišćenje ovog gedžeta biti prava poslastica za sve ljubitelje tehnike i televizora.

Samsung još uvek nije otkrio cenu ovog TV-a, ali pretpostavljamo da on neće biti jeftin.

Foto:Luxurylaunches

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group