Sony najavio novu turu PS5 konzola

Oni koji nisu stigli da kupe novu konzolu, sada će to moći da urade...

Navalica za PS5 konzolom je bila toliko velika da je čak ni Sony kompanija nije očekivala. Prodaja nove konzole oborila je sve rekorde i vrlo brzo nestala u svim svetskim prodavnicama. Zbog toga je sada kompanija Sony odlučila da pusti u prodaju drugu turu konzola, koja je mnogobrojnija i koja se neće tako lako prodati.

„Želimo da se zahvalimo svim gejmerima koji su učinili da PS5 postane najpopularnija konzola svih vremena. Zato smo srećni i obaveštavamo vas da će do kraja godine biti obnovljena sva prodajna mesta ove konzole“, poručila je kompanija Sony na društvenim mrežama.

Da vas podsetimo, novi PS5 će stići u dve verzije: PS5 Digital i PS5 Classic.

Playstation 5 Digital košta 51.999 dinara i nema optički uređaj, što znači da ne poseduje podršku za diskove i igre na njemu moći će da se kupuju samo u digitalnom formatu. To znači da će vlasnici ove konzole moći da kupuju igre preko interenta i da ih čuvaju na memoriji, bez korišćenja diskova.

Playstation 5 Classic je skuplji i košta 65.999 dinara i poseduje CD podršku.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group