Gedžeti

Xbox Wireless slušalice donose vrhunski kvalitet i novu igračku dimenziju

Kompanija Microsoft zvanično je predstavila svoje nove Xbox Wireless slušalice...

Xbox tim inžinjera pažljivo je procesuirao prostorni zvuk kako bi osigurao svojim korisnicima i gejmerima iskustvo kao da su smešteni usred akcije. Kreirajući ove slušalice, Microsoft je u centru pažnje imao uspostavljanje vrhunskog kvaliteta, koji će dodatno uključiti sve ljubitelje video igara u njihovo okruženje pri pristupačnoj ceni.

Sa novim Xbox Wireless Headset slušalicama, Microsoft je želeo da isporuči najbolje audio performanse u klasi, što je rezultiralo modelom sa podrškom vodećih prostornih zvučnih tehnologija koje trenutno posedujemo u idnsutriji, kao što su Dolby Atmos, Windows Sonic i DTS Headphone: X, između ostalih. Dodatna podrška nudi preciznost u emitovanju audio signala i realističan zvuk gejmerima, omogućujući osluškivanje svih detalja, čak i najsuptilnijih, ali kritičnih, kao što su koraci u neprijatelja u daljini.

Tehnologija koju ovaj vajrles komplet donosi znači da igrači više neće patiti od audio laga ili glasovnih problema u naslovima koje igraju. Upotrebom duplih sistema za oblikovanje zvučnog snopa, ove slušalice nude izuzetno iteligentan glasovni i audio kvalitet, osiguravajući da glasovi ne postanu izgubljeni u pozadinskoj buci. Projektni arhitekta i vodeći inžinjer, Erik Garsija izjavio je: “Tim je proučavao gejmpleje i aktivne naslove sa više igrača, kako bi osigurao izuzetan kvalitet čet linija sa senzitivnim mikrofonskim tehnologija koje se usmereno fokusiraju i uklanjaju pozadinsku buku.”

Dodatno, glasovna izolacija pomaže mikrofonima da usmereno pokupe glas korisnika u kontrastu sa pozadinskim ambijentom. Slušalice dolaze sa auto-mute funkciom, manualnim dugmetom za gašenje mikrofona i ažiriranjem koje ovu funkciju omogućuje bežičnim putem. Par slušpalica može biti povezan sa Xbox Accessories aplikacijom, kako bi njeni korisnici mogli da pristupe finom tjuniranju njihovog audio signala.

Xbox Wireless Headset slušalice kompatibilne su sa svim glavnim gejming platformama i uređajima, uključujući Xbox Series X/S, Xbox One, Windows 10 PC i mobilne jedinice, putem bluetooth i wireless podrške. Svi zainteresovani mogu podneti prednarudžbinu za Xbox Wireless Headset od ove nedelje, dok je zvanično predstavljanje novog modela zakazano za 16 mart. Cena novih Xbox slušalica biće oko 100 dolara.

N.Đ.

Izvor: HypeBeast

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group