Lifestyle - Biz

British Airways rasprodaje svoj inventar

Putovanje je iskustvo koje pogađa sva vaša čula…

Sve što iskusimo, od samog početka našeg putovanja, pa sve do povratka domu, postaje deo naših uspomena. Verovatno se i dan danas sećate kada ste prvi put nazdravili čašom šampanjca u prvoj klasi, nakon uspešno sklopljenog poslovnog dogovora ili komfora koji su vam pružili članovi posade. British Airways avio kompanija poznata je po svojim luksuznim pogodnostima kojima obasipa svoje putnike, zbog čega su svi njihovi letovi bili ekstravagantni, baš kao i destinacije do kojih su odlazili.

Ipak, budući da je pandemija korona virusa još uvek u toku i da joj se barem za sada ne nazire kraj, te da veoma mali broj ljudi koristi avio-transport, slavna avio kompanija mora da pronađe način kako da se izbori sa svim finansijskim poteškoćama koje joj je ova godina donela. Oni su odlučili da svojim vernim fanovima daju priliku da poseduju deo njihovog vrhunskog iskustva leta, pa zato sada prodaju svoje tanjire, čaše za šampanjac i druge stvari koje se koriste u avionu.

Prema navodima, gubici avio kompanije procenjeni su na 5.4 milijarde britanskih funti, do septembra ove godine, što znači da će do kraja decembra biti još veći. Ipak, ima nade za njih, jer se pomenuta rasprodaja održava baš u periodu godine u kom svi traže savršene i jedinstvene poklone za svoje voljene.

Ukoliko ste zainteresovani, možete sebi ili nekome drugom pokloniti prefinjene komplete za ručavanje koji su se koristili u prvoj klasi, kolica sa pićima, čaše i staklariju, činije za supe, šolje, korpe za hleb, ćebad i peškire.

Kako saznajemo, British Airways kompanija će morati da otpusti 12.000 osoba, odnosno više od četvrtine svoje radne snage, kako bi uspeli da ostanu likvidni i pokriju svoje troškove. Prema navodima, njihova rasprodaja počela je u ponedeljak, a trajaće sve dok ima zaliha.

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group