Saradnici Marku Zakerbergu tepaju Oko Sauronovo

Mark Zakerberg otkrio je veoma čudan nadimak koji su mu nadenuli radnici unutar kompanije Meta...

Nadimci na radnim mestima mogu pomoći ljudima da se povežu sa drugima, dokle god da se radi o onim finim, dok ponekada, oni mogu značiti da vas kolege smatraju delom čopora.

Međutim, nismo potpuno sigurni da li bismo želeli da budemo povezani sa nadimkom koji je dodaljen Zakerbergu, slavnom čoveku gušteru, androidu i tehnološkom milijarderu. Zakerberg je priznao da je povezan sa jednim od najvećih zlikovaca iz Gospodara prstenova. Tokom pojavljivanja u jednoj emisiji, on je otkrio kako bi ovo trebalo da predstavlja izraz nežnosti.

„Neki od radnika sa kojima blisko radim u kompaniji, tvrde da mi je ovaj nadimak nadenut iz ljubavi, ali ja smatram da se oni na ovaj način ponekada osvrću na moju pažnju kao Oko Sauronovo“, objasnio je Zakerberg. „Kada imate beskonačnu energiju tokom rada na nečemu i ukoliko je usmerite ka bilo kom timu, vi ćete najverovatnije da ih iscrpite.“

Sudeći prema fandom stranici Gospodara prstenova: „Oko je korišćeno kao simbol na oklopima i zastavama Mordora, predstavljajući Sauronovu sveprisutnost i svemoć“. U suštini, oko je Sauronova duša, tačnije duša Mračnog gospodara, onoga ko vlada zemljom Mordora i poseduje ambiciju da vlada čitavom Srednjom zemljom.

Teško je sa ljubavlju zamisliti verziju ovog karaktera u stvarnom životu međutim, deluje kao da Zakerbergu ne smeta povezanost sa njim. On je objasnio kako se bori kako bi se malo opustio kada je na poslu, što nije uopšte iznenađujuće ukoliko uzmemo u obzir da vodi jednu od najvećih kompanija na svetu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group