Sedam bombi iz sveta sporta sa najviše pretplatnika na OnlyFans platformi

Bivša UFC zvezda Pejdž VanZant drži rekord po broju pratilaca na pretplatničkim servisima kao što su OnlyFans ili FanTime, ispred Rene Grejsi i Medlin Rajt...

Dvadesetsedmogodišnja MMA zvezda pretrpela je poraz od Amande Ribas u UFC 251 borbi jula meseca 2020. godine pre nego što je izašla iz MMA promocije Dejne Vajta. VanZantova će kasnije potpisati unosan ugovor od četiri borbe sa Bare Knuckle Fighting Championship šampionatom, ali njena karijera u boksovanju golih pesnica nije uspela da se razvije. Amerikanka je izgubila u njenom dugo isčekivanom debiju protiv Britani Hart februara meseca prošle godine, nakon čega je izgubila i od Rejčel Ostrovič u julu.

VanZantova poseduje veliku bazu obožavalaca na društvenim mrežama, sa tri miliona pratilaca samo na Instagramu. Sudeći prema The Daily Star publikaciji, lepa Amerikanka predstavlja sportistu sa najviše prijavljenih korisnika na servisima kao što su OnlyFans ili FanTime. VanZantova vodi i svoje sajtove, PaigeFanZant, putem FanTime platforme i poseduje masivnih 1,2 miliona lajkova u vreme pisanja ovog članka.

Iza VanZantinih 1,2 miliona pratilaca sledi Grejsijeva sa gotovo pola miliona na OnlyFans platformi, povezanoj sa sadržajem za odrasle. Grejsijeva je donela šokantnu odluku na kraju svoje karijere trkačkog vozača, prebacivši se u svet filmova za odrasle, sa australijskom zvezdom koja se izvanredno snašla zahvaljujući svojim atributima i krenula da gradi masivnu bazu pratilaca na OnlyFans.

Dvadesetsedmogodišnja Australijska porno glumica, koja na kraju nije uspela da se vrati u svoj sport, rangirana je kao druga na listi najpopularnijih na OnlyFans ili FanTime platformama. Rajtova je dospela na naslovne strane 2020. godine kada je izbačena iz Čartlon Atletika zbog Snapchat videa na kome se navodno vidi dok duva balone na zabavi i pije šampanjac sedeći na točku svog Range Rover modela. Bivša dama iz fudbalskog kluba Čarlton izgradila je veliku bazu pratilaca na Instagram platformi kao influenser, što je ispraćeno finom masom od 15.300 lajkova na OnlyFans platformi, na kojoj naplaćuje 33 dolara za pristup njenom sadržaju.

U nastavku teksta možete videti sedam seks bombi iz sveta sporta koje poseduju najveću bazu pratilaca na platformama kao što su OnlyFans i FanTime.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group