Lifestyle - Hedonizam

Bentley predstavio seriju štapova za golf

Luksuzni prozivođač automobila kreirao je poklone za sve ljubitelje golfa...

Golf se obično smatra luksuznim i bogatim sportom, jer ga obično igraju osobe koje imaju malo deblji novčanik. Pošto je Bently kompanija koja se bavi proizvbodnjom luksuznih i skupih automobila, ona je odlučila da kreira specijalnu seriju golf štapova koji će oduševiti i zadiviti sve ljubitelje ovog sporta.

Bentleyev put u golf svet predstavlja Tech Collection paket vrhunskih golf štapova koji su inspirisani moćnim Continental GT-om. Kao i poznati renomirani Grand Tourer, nova Tech linija predstavlja spoj inovacije i tradicionalne izrade, s besprekornim dizajnom i savršenom ravnotežom između performansi i kvaliteta.

Visokokvalitetni materijali poput karbonskih vlakana, čelika visoke gustine, mekog aluminijuma i titanijuma su lepo spojeni kako bi stvorili idealnu ravnotežu i osećaj za ove štapove.

Štapovi su dizajnirani tako da podsećaju na delove GT modela, pa će neki negde prepoznati prednji, negde zadnji kraj, a neki će pronaći i simbole koji asociraju na aerodinamični oblik automobila.

Cena ovog seta štapova još uvek nije otkrivena, ali pretpostavljamo da će se raditi o prilično visokoj cifri.

Foto:Luxatic

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group