Bomber i Bentley predstavili luksuzne skije ukrašene zlatom

Kada brend kao što je Bentley slavi svoju stogodišnjicu, svet mora da zastane i da to primeti!

Bentley sarađuje sa Bomber Sky kompanijom na kolekciji koja je očaravajuća i dragocena. Tako je kreirano potpuno novo ograničeno izdanje Bomber for Bentley linija skija koje se isporučuju u kompletu sa 24-karatnim pozlaćenim umetcima u obliku dijamanta.

Stvorene su dve luksuzne verzije luksuznih skija, Centenari Edition 84 i Black Diamond 84. Dizajn koji prikazuje zlato u obliku dijamanta inspirisan je Bentley-ovim enterijerom od kože koji je ukrašen dijamantima. Izrada je odlična i to je vidljivo u ovim luksuznim parovima skija, ručno rađenim u Italiji, koristeći drvo i  karbonska vlakna u procesu kreiranja koji traje 32 sata.

Bomber je proizveo samo 100 parova Centenari Edition i samo 200 pari Black Diamond Edition.

Ove kompanije nemaju za cilj da usreće vašeg prosečnog skijaša, već da učine da se osećate specijlano i luksuzno, jer će vas Black Diamond verzija koštati 2.750 dolara, dok će Centary Edition biti dostupan po ceni od 3.750 dolara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group