Lifestyle - Hedonizam

Gordon Remzi nastavlja svoju svetsku misiju

Ovaj čovek je osvojio Britaniju, uspešno izvršio invaziju na Ameriku, a sada, Gordon Remzi planira da proširi svoj medijski uticaj na čitav svet...

Šef sa tri Michelin zvezde, koji je najbolje poznat ipak, po svojoj veoma popularnoj TV antiherojskoj ulozi, nedavno je najavio da će postati voditelj nove emisije koja je vezana za hranu, naravno, i koja će se prikazivati na National Geographic kanalu i zvati "Gordon Ramsay: Uncharted". Građani planete Yemlje će biti u prilici da preživljavaju različite stresove i dobro istreniraju svoje bubne opne.

Ovo nije prvi put da čuveni kuvar krene na putovanja u televizijskim misijama. U emisiji "Great Escape", Gordon Remzi je putovao u Jugoistočnu Aziju i Indiju kako bi video ljude i uterao im jezu u kosti, dok iskrenog i brutalnog izražavanja nije nedostajalo nikako. Nakon ovog putešestvija čuveni Britanac se našao Španiji, gde je bio oduševljen farmama kavijara. Tokom snimanja F Word serijala, Remzi je imao priliku da oseti svu gorčinu svojih postupaka, kada je jedan tajlandski kuvar dobro iskritikovao kvalitete njegovog poznavanja tradicionalne kuhinje ove zemlje.

On možda jeste postavio sebe u celokupan incident na Tajlandu u sklopu emisije, u kojoj je konstantno uključen u testiranje obroka svojih domaćina i regiona, boreći se protiv lokalnih kuvara. Za svaku epizodu novog naslova "Uncharted", Remzi će putovati na mesta kao što su Kambodža, kako bi lovio tarantule, Malezijski Borneo radi istraživanja pećina i sličnih poduhvata. Tokom svojih pustolovina na gostujućim terenima i uživanjima u njihovim kulturama i tradicijama, popularni kuvar će nastojati da bolje razume kuhinju zemlje u kojoj se nalazi, pre nego što počne da se nadmeće sa lokalnim kuvarima u istoj.

Ovo je opet, samo još jedna predstava u Remzijevom medijskom portfoliju, koji trenutno uključuje i "Hell’s Kitchen" emisiju, gde se dere na timove nekompetentnih kuvara. U "Master Chef" serijalu on se nešto više dere na svoje konkurente, u "Master Chef Jr.", on uglavnom nastavlja da urla, ali ovoga puta na kuvare u povoju, dok je u "Kitchen Nightmares", zadužen da uteruje strah u kosti loše vođenim restoranima, ali ova emisija se ne prikazuje više.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group