Lifestyle - Hedonizam

Louis Vuitton kreirao sto za stoni fudbal

Da li bi partija stonog fudbala bila zabavnija na Louis Vuitton brendiranom modelu u odnosu na obične?

Pa, to sve zavisi od igrača, ali sasvim smo sigurni da bi vlasnici više uživali nego inače, jer su ipak oni odabrali da plate 75.000 dolara kako bi sebi priuštili ovako dekadentnu zabavu. Moramo naglasiti da ovaj sto ne radi ništa drugačije od običnih – pružiće vam zabavu i daće vam način da potrošite svoje vreme i uživate sa svojim prijateljima. Možda vam eventualno može pomoći da učvrstite svoj društveni status i napravite kul fotke za Instagram, jer ipak nemaju svi priliku da poziraju pored ovakvog jednog komada.

Zapravo, ovaj sto je ponuđen u dve verzije monogram platna, kao i u varijantama od živahnih Epi koža. Koji god materijal da odaberete, znajte da on pokriva čitavo telo stola, dok ručno naneseni slojevi boje dekorišu svaki ćošak. Unutra, ručno oslikani igrači inspirisani su Louis Vuitton Groom karakterom iz njihove reklamne kampanje koja je emitovana 1921.godine. Cena ovog stola kreće od 75.500 dolara za verzije od monogram platna, dok idu sve do 93.000 dolara, ako kao glavni materijal odaberete kožu.

Lux Life

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group