Luksuzni kućni Rockstar Bar

Nešto mnogo više od sjajnog komada nameštaja za vaš dom - Rockstar Bar će učiniti da se osećate kao da ste u društvu prave rok legende…

Rockstar Bar je pravi muški komad nameštaja na kome će vam pozavideti svi prijatelji koje pozovete na na par čaša viskija ili koktela. Ovaj kućni bar je ručno izrađen od strane brilijantnog tima momaka iz čuvene londonske kompanije Buster + Punch.

Rockstar Bar je visok oko 0.90 metara, a njegova širina iznosi oko metar i po, pa će vam pružiti dovoljno prostora za veliki broj čaša i flaša kvalitetnog pića po vašem izboru. Kako bi istetski izgledao još bolje, u njega je ugrađeno bočno prigušeno osvetljenje, a idealnu temperaturu za alokoholna pića osigurava sistem koji se koristi i kod terarijuma za držanje zmija.

Rockstar Bar se proizvodi se u crnoj, sivoj i braon-kožnoj varijanti, a njegova cena iznosi 5.500 dolara, pa kada sledeći put budete želeli da nabavite nešto isključivo za sebe, ovaj luksuzni komad nameštaja će biti idealan izbor za vaš isključivo muški kutak u kući.

P.Ć.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group