Lifestyle - Hedonizam

Majkl Džordan prodaje svoju kuću za 14.9 miliona dolara

Džordan je prvobitno za nju tražio 29 miliona, ali je sada odlučio da smanji cenu...

Ova nekretnina je na tržištu od 2012, ali sada je pojačano veće interesovanje za nju nakon objavljivanja dokumentarca „The Last Dance“ koji govori o životima Džordana i drugih košarkaša.

Džordanova kuća smeštena je u parku Highland's, u državi Ilinois. Navodno je odabrao lokaciju zbog svoje privatnosti i da je blizu njegovih praktičnih objekata i brzog autoputa. Imanje meri 56.000 kvadratnih metara i sadrži brojne simbole svog vlasnika - od  broja dresa"23" koji krase prednje kapija do logotipa Air Jordan koji se nalazi ispred i oko objekta.

Rasprostire se na sedam hektara i dolazi u potpunosti namešten uz uređenje zimzelenih stabala, šumskog rezervata, kružnog beskonačnog bazena, ribnjaka i još mnogo toga. Unutar ćete naći devet spavaćih soba, 15 kupatila,  garažu za 14 automobila, kao i košarkaški teren, prostranu teretanu, sobu za video igre, dečiju igraonicu, sobu za cigare (sa filtriranjem vazduha) i vinski podrum.

Pogledajte video klip ako želite da vidite kako ova skupocena vila izgleda i koje magične tajne krije.

Foto: The Real Deal

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group