Mehaničar moderno društvo menja životom pećinskog čoveka

Bivši mehaničar, kako sam tvrdi, sada živi kao moderan pećinski čovek, što je zapravo ostvarenje njegovih snova...

Zapravo, Vil Lord živi prilično paradoksalan život, u kome jednog dana lovi jelene i jede njihovo srce, dok se drugog vozika svojim Harley-Davidson motociklom, ili u jednom momentu on svoje lice boji lovačkim bojama, ali se svakog sledećeg trenutka može naći na Zoom pozivu sa novinarima.

Međutim, njegova porodica se preselila sa svog imanja kada je Vilu bilo sedamnaest godina, što je predstavljalo deo njegovog života, koji ga je u tim godinama uveo u svet odraslih. On se zaposlio kao mehaničar, nakon čega je svoju karijeru nastavio u fabrici drveta i kao monter skela. Vil se takođe u međuvremenu i oženio.

Sa druge strane, njegova ljubav prema prirodi i praistoriji nije jenjavala, tako da je visokokvalifikovani i veoma vešt zanatlija krenuo da predaje i održava praistorijske radionice za preživljavanje. Njegovi časovi su postali veoma popularni, toliko da je on počeo da živi u potpunosti praistorijskim stilom pre petnaest godina.

Tokom godina, Vil je počeo da se oseća kao podvojena osoba koja živi lažnim životom i sve je više bio privučen stilu u kome je proveo brojne dane podučavajući druge. Osećajući se sputanim u svom domu, on se pre oko dve godine preselio u jednu pećinu u blizini Buri Sent Edmondsa.

Sada, ovaj čovek provodi dane između ovog mesta, svoje kuće i velike zemljane lođe, prirodno formirane u Sufolk okrugu. Nužnosti kao što su viđanje sa njegovom devojkom i organizovanje radionica, dovode ovog čoveka kući, ali život pećinskog čoveka za njega predstavlja najbolji deo njegovog vremena.

"Tu je pesma ptica, pokret, sve je zeleno, tu su bujne šume, prirodni ambijent. Jasno mi je da možete ispuniti kuću ljubavlju i imati dom prepun trofeja ili bilo čega što vas ispunjava, ali za mene, sve to predstavlja zidove i barijere između prirodnog zemaljskog toka i čovečije duše."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group