Najkontraverzniji plejboj na svetu priprema svoju vilu za duge noći i orgijanja

Najozloglašeniji plejboj na svetu jedva čeka da se vrati svom divljem, žurka non-stop načinu života, koji je potpuno stao zbog pandemije...

Travers Benjon, koji je poznat kao Kendimen, javno je govorio o tome kako ga je striktno zatvaranje tokom pandemije primoralo da uspori pomalo u životu, ali kako sam navodi to je samo zatišje pred buru.

Australijanac koji je naslednik i izvršni direktor FreeChoise duvanske imperije, pored toga što radi kao model i fudbaler, sada provodi svoje vreme razmećući se svojim bahatim i blistavim životnim stilom na Instagram platformi. Kada nije okružen supermodelima, Travers voli da se vozika luksuznim automobilima i organizuje raskošne žurke koje vrede stotine hiljada dolara, ali kako deluje i njega je pandemija naterala da razmotri drugačije ideje kako bi nastavio sa svojim životnim stilom.  

Razgovarajući sa The Sun Online, Travers je objasnio da su kovid pravila u Australiji, verovatno jedna od najstrožijih u svetu, potpuno izmenila njegov hedonistički način života. „Kovid restrikcije učinile su kretanje po Australiji veoma otežanim, tako da sam to vreme iskoristio za brojne projekte renoviranja u svojoj Kendi Šop Vili“, izjavio je.

U normalnim uslovima, ovaj čovek je svoje zdanje u Kvinslendu koristio kao jezgro ekstravagantnih zabava, ali ovih dana, porodični dom sa petnaest soba i devetnaest kupatila, koji deli sa svojom ženom i četvoro dece, potpuno je opusteo zbog virusa. Poznat po svojim poligamnim vezama, njegove zabave pre pandemije često su uključivale stotine žena u bikinijima, spektakularan zabavni program i beskrajne izvore alkohola, hrane i verovatno različitih drogica, sa cenom od oko 250.000 dolara svaki put.

Uprkos njegovim divljim žurkama, ovaj čovek tvrdi da je porodica za njega ipak na prvom mestu, posao na drugom i onda dolazi zabava. Međutim, Travers navodi da je pravo vreme da se Kendi Šop Vila ponovo pretvori u centar zabave kada restrikcije i zatvaranja popuste, što ujedno i smatra pomenutim zatišjem pred buru, koju očekuje sa nestrpljenjem.

Nešto ranije, njegova devetnaestogodišnja ćerka i model, Luciana Benjon, otkrila je kako izgleda živeti sa više devojaka njenog oca u njihovoj luksuznoj vili. Luciana je izjavila za The Sun, da uprkos tome što brojni tinejdžeri brinu o svemu što će reći svojim roditeljima i šta će oni uraditi po pitanju bilo čega, njihove priče su prilično pitome u poređenju sa onim koje okružuju njenog oca i duvanskog magnata.

Luciana ističe da, za razliku od svojih roditelja, ona nije zainteresovana za poligamiju, ali takođe navodi da je bilo veoma zabavno rasti sa tolikim brojem žena oko sebe. Verovali mi ili ne, ona je čak navela da je jednom prilikom bila kažnjena tri meseca zbog iskradanja iz kuće bez dozvole, što samo navodi da su i multimilionerski tajkuni ipak samo obični roditelji, nakon svega.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group