Najskuplja kasica-prasica na svetu

Verovali ili ne, ova kasica košta 127,900 dolara i napravljena je od čistog zlata...

Royal Mint kompanija predstavila je svoju zlatnu kasicu prasicu i šokirala sve. Ova kasica košta više nego novac koji u njoj mžete skupiti, osim ako u njoj ne budete čuvali dijamante. Dizajnirana od strane Filipa Kida i njegovog sina Džejmsa, ova kasica je kreirana od 18. karatnog zlata i košta neverovatnih 127.900 dolara.

Sa ovom cenom, ova kasica je ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao najskuplja kasica-prasica na svetu i ne verujemo da će nju iko uspeti da nadmaši. Nije nam jasno zbog čega bi neko odlučio da da ovoliko novca na kasicu u kojoj toliko para nikada ne može sačuvati. Ovo je možda i najveća ironija vezana za štednju, jer da biste uzeli predmet koji će vam pomoći da novac sačuvate, prvo morate dobro isprazniti džep, što nikako nema smisla.

Ipak, ne sumnjamo da će ovaj predmet biti kupljen i da će se naći u domu nekog od milijardera kojih ima poprilično dosta na svetu.

Foto:Luxury Launches

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group