Lifestyle - Hedonizam

Neobična vikendica na kraju sveta

Verovatno su mnogi od nas, sve do 2020.godine maštali o odmoru na pustom ostrvu, dostupnom samo njima i nikome drugom…

A onda su se dogodile velike promene u čitavom svetu i nastupila je pandemija korona virusa, osuđujući nas da sve svoje slobodno vreme provodimo zatvoreni unutar svojih domova, izbegavamo kontakte sa drugim ljudima i preživljavamo sami, onako kako znamo i umemo. Možemo slobodno reći da je tada, dom svakoga od nas, bilo da je u pitanju kuća ili stan, postao upravo to pusto ostrvo o kom smo maštali i naše skrovište od svega lošeg što se dešava u ostatku sveta.

Ali ipak, moramo priznati da odmor u kompletnoj privatnosti, daleko od civilizacije, sa brojnim komfornim karakteristikama na dohvat ruke i dalje zvuči privlačno i opuštajuće. Dizajnirana od strane Tiline Lijanaž iz Šri Lanke, Ocean Cabin svvojim vlasnicima nudi baš to, ali i mnogo više.

U pitanju je savršena lođa izgrađena na ogromnoj steni okrenutoj prema okeanu. Forma ovog smeštaja dolazi u obliku slova A i podarila mu je oštri izgled i privlačnost, inspirisanu kamenitom plažom smeštenom ispod njega, dok je enterijer vikendice, sa druge strane, topao i gostoljubiv sa dizajnom ispunjen drvetom i prirodnim matrijalima.

Svako ko želi da pristupi ovom neverovatnom mestu, potrebno je da se popne dugačkim stepenicama, dok upravo njegova visoka pozicija pruža uživanje u spektakularnom pogledu na obalu ispred i bujno zelenilo smešteno iza. Vikendica je izgrađena u stilu sojenice, što je čini zaštićenom od efekata plime oseke, dok staklena fasada omogućuje uživanje u neverovatnom pogledu na umirujuću pučinu.

A kada padne noć i na nebu se pojave zvezde, iskošeni svetlarnici smešteni iznad kreveta navode goste da pomisle kako se nalaze u zemlji snova i pre nego što utonu u pravi san.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group