NOVAK ĐOKOVIĆ PREDSTAVIO SVOJE KULINARSKE VEŠTINE

Prvi reket sveta, Novak Đoković, i kompanija Jacob’s Creek, koja je zvanični vinar US Open turnira, održali su zajedno čas kuvanja…

Tom prilikom, predstavili su i Jacob’s Creek Made By seriju filmova, koje otkrivaju priču o životu ove teniske zvezde. Đoković je ovog puta teniski teren zamenio mestom pred kamerama, gde je sa šefom Kejsi Tompson pripremio jedan od svojih omiljenih recepata i objasnio na koji je način njegova strast prema hrani oblikovala njega kao osobu kakva je danas.

On je ovoga puta zvezda njihove Made By serije filmova, koja je od svog zvaničnog predstavljanja imala šest miliona pregleda. Bez scenarija i obrade, ovi filmovi predstaljaju nam stranu Novakovog sveta koju do sada možda nismo imali prilike. Vidimo onog pravog Novaka, koji priča do sad neispričane priče o svom životu, životu u Srbiji, Beogradu, o ljudima koje je upoznao i sreo, kao i o mestima i strastima koje su ga pretvorile u svetskog šampiona kakav danas jeste.

Govoreći o ovom filmu, Đoković je rekao: “Nadam se da će gledanjem ovih filmova ljudi spoznati moje pravo lično putovanje. Kreiranje Made By serije filmova dalo mi je priliku da podelim svoju priču, na svoj lični način, sa čitavim svetom”. Kada je govorio o kulinarskoj demonstraciji, rekao je: “Hrana je oduvek bila moja strast, a toga sam se dotakao i u filmovima – od posmatranja mojih roditelja u njihovom restoranu u Srbiji, do shvatanja kakav uticaj hrana ima na moje performanse na terenu. Bilo mi je zabavno da pokažem svoje kulinarske veštine i vladanje u kuhinji, nasuprot onom na teniskom terenu”.

Derek Oliver, Globalni Marketing Direktor Jacob’s Creek kompanije rekao je:” Made By serija filmova daje život posvećenosti i odlučnosti koje Đoković ulaže u svoju karijeru. Naše partnerstvo bilo je veoma dobro, odnosno, zajedno smo radili na kreiranju serije koja pokazuje autentični duh koji naša kompanija proslavlja”.

Inače, Made By serija filmova ima tri poglavlja – Rođen u Srbiji, Vaspitanje i Jelena, i Inspirisan Snovima. Ovi filmovi, kao i delovi snimljeni iza scene mogu se pogledati na  www.madebyjacobscreek.com.

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group