Ostrvo pored Njujorka se prodaje za 2.5 miliona dolara

Bogati Njujorčani sada imaju priliku da kupe privatno ostrvo u blizini njihovog doma...

Iako je Njujork jedan od najvećih gradova na planeti, populacija veća od 8 miliona čini dao vo bude jako gusto naseljen grad koji polako postaje tesan. To mnoge ljude tera da traže bekstvo u okolnim gradovima i naseljima i da prave kuće kako bi se odvojili od gužve i buke sa Menhetna. Međutim, zbog svojih poslova i porodica, mnogi ne mogu da napuste ovaj grad i moraju da uvek budu u njegovoj neposrerdnoj blizini.

Zato ovo privatno ostrvo postaje meta mnogih bogataša koji žele da ga kupe kako bi mogli da žive odvojeno od svih, ali na domak svog matičnog grada.

Ostrvo se nalazi na oko pola sata brodske vožnje od Menhetn luke i veličine je 6 ara. Na ostrvu se nalazi drvena kuća koja je napravljena 1960. godine i koja poseduje 3 spavaće sobe, dva kupatila i prelepu baštu. Kućica je kreirana u Viktorijanskom stilu tako da će se mnogima momentalno svideti, ali naravno, postoje i opcije potpunog renoviranja ako se vlasnici za to odluče.

Ovo ostvro zajedno sa kućom stavljeno je na prodaju sa cenom od 2.5 miliona dolara, a veliki broj moćnih ljudi već se javio i želi da kupi ovo imanje. Ostaje nam samo da sačekamo i da vidimo ko će to biti.

Foto: Luxury Launches

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group