Lifestyle - Hedonizam

Ovo je najstrašnija hotelska soba na svetu

Ovo je definitivno soba u koju mogu kročiti samo najhrabriji...

Kada spomenemo hotel i hotelske sobe, obično pomislimo na relaksaciju i vreme za odmor, a ne na traumatično iskustvo. Međutim, sada nije reč o takvoj hotelskoj sobi, u pitanju je nešto sasvim drugačije.

Skylodge Adventure Suites je kompanija koja je nedavno počela da radi i svojim gostima nudi jedno vrlo neobično iskustvo. Ova kompanija odlučila je da probudi svoje goste i da im pruži nezaboravan, ali pomalo jeziv boravak u hotelu. Skylodge Adventure Suites gradi staklene hotelske sobe koje se nalaze na visokim i veoma strmim liticama. Svi oni koji žele da testiraju svoju hrabrost mogu da spavaju u potpuno providnim staklenim sobama i da iskuse adrenalinski šok iz prve ruke.

Boravak u ovim sobama nije ni malo jeftin, pa će vas ovo iskutvo koštati 340 dolara za noć, što je prilično skupo.

U sobi se nalazi nekoliko kreveta, a na njenom vrhu se nalazi mala platforma koja služi kao najbolje mesto za ručavanje.  Iako je opremljena sa sistemom za grejanje, u ovoj sobi se morate dobro obući, jer staklo oko vas ne zadržava dobro toplotu, pa će oni koji vole da spavaju po hladnijim temperaturama uživati.

Pogledajte kako izgleda boravak u ovoj sobi.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group