Lifestyle - Hedonizam

Unikatni zlatni Nintendo kreiran za kraljicu Elizabetu II

Davne 2009. godine, kompanija THQ sastavila je veoma skupoceni Nintendo Wii model za kraljicu Elizabetu II, kako bi promovisala svoj BIG Family Games projekat…

Navodno isporučen u Bakimgemsku palatu, ovaj model kreiran za njeno visočanstvo kompletno je obložen dvadesetčetvorokaratnim zlatom. Dvanaest godina kasnije unikatna konzola se ponovo pojavila i nalazi se u prodaji.

Nalazeći se na eBay prodajnoj listi, zlatna konzola je trenutno u vlasništvu kolekcionara koji prema tvrdnjama želi da nastavi dalje u životu prodajući deo svoje arhive. Kolekcionar je dodao da je kupio 24K Wii model 2017. godine i od tada je krio od očiju javnosti, sve dok nije pokrenuo produkciju svog youtube kanala People Make Games, osnovanog pre dve godine, nakon čega je rasplamsao veliku medijsku pomamu. Uprkos tome što je daleko skuplja od regularne Wii konzole, razlike u performansama ova dva modela su nepostojeće, dok unikatna zlatna varijanta dolazi zajedno sa kopijom BIG Family Games igre.

Nintendo Wii konzola od dvadesetčetvorokaratnog zlata kraljice Elizabete II procenjena je na 300.000 dolara i u trenutku pisanja ovog članka nalazila se na eBay aukcijskoj prodaji.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group