Zavirite u elitno arhitektonsko čudo kompanije Aston Martin

Aston Martin je preneo pojam luksuza na viši nivo, kreirajući svoj oblakoder sa 66 spratova, stambenu zgradu koja pruža predivan pogled na Ki Biskejn i sija kao dijamant u Majami Biču...

Projekat ove zgrade prvi put je predstavljen 2017. godine i poseduje arhitektonske finiše vrhunskog kvaliteta i detalje kreirane ručnim radom.

Aston Martin stambena zgrada poseduje brojne savremene stanove, penthause i jedan tripleks vredan 66 miliona dolara, koji dolazi sa Aston Martin Vulcan modelom. Ukupno 38 stambenih jedinica sa pogledom na okean smešteno je na petnaestom spratu i sedam penthausa na pedeset i šestom. Svaki stan poseduje čist, moderan dizajn, koji je kreiran upotrebom uglađenih belih zidova, prozora od poda do plafona i crnog mermera, koji na savršen način akcentuje površine svake prostorije ponaosob. Ukusne i istaknute dizajnerske karakteristike reflektovane su plavom bojom okeana koji ih okružuje i koji se probija u enterijere putem velikih prozorskih otvaranja.

Stanovnici Aston Martin zgrade takođe dobijaju i pun pristup četvorospratnoj Sky Amenities ustanovi koja pokriva preko 3.927 kvadratnih metara na svim spratovima. Pored standardne teretane i tuševa, ova zgrada takođe poseduje i svoje privatne dokove za sve vlasnike jahti. Na jednom od najviših spratova, nalaze se umetnička galerija, sala za sastanke, poslovni centar, igraonica za decu, centar za tinejdžere, gejming soba i sala za venčanja, koji su takođe dostupni svima koji u zgradi žive.

Stambeni kompleks poseduje i velnes sprat, u kome vlasnici stanova mogu pronaći bokserski ring, spin rum, teretanu, spa, meditacionu sobu, saunu, salon lepote, prostor za tretmane i frizerski salon, sa jednim od najlepših pogleda na Majami Bič. Bioskop i virtuelni golf centar, kao i privatne trpezarije koje se otvaraju ka grandioznom beskrajnom bazenu, takođe donose neopisivo lepe poglede na Atlantski okean.

Završetak radova na Aston Martin stambenoj zgradi planiran je za početak sledeće godine.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group