Lifestyle - Saveti

70% žena traži ovo kod muškaraca

Nauka je otkrila koja muška karakteristika najviše privlači žene...

Stalno se vrte teme o tome šta privlači žene, kakvi muškarci moraju biti i šta žene vole. Neki smatraju da je izgled sve, drugi misle da muškarčevo ponašanje igra glavnu ulogu, a treći opet smatraju da je novac najveći adut. Ipak, nedavno istraživanje koje je ispitalo 150 žena različitih godina je došlo do drugačijeg zaključka.

Žene koje su učestvovale u uspitivanjima su morale da napišu i da odrede koji muškarci im se čine najprivlačnijim. Oni su imali listu fotografija na kojima su bili muškarci različitih tipova. Neki su bili vidno bogati, drugi savršeno građeni, a treći opet pokazivali da imaju šarmantne osobine.

Iako su žene imale različita mišljena i iako su drugačije poređale muškarce od najzgodnijeg do najružnijeg, 70% žena se složilo u jednoj stvari, a to je da su muškarci sa „isklesanim“ fizičkim izgledom najprivlačniji.

Muškarci koji su imali velike ruke i grudi, vidljive pločice i široka leđa su bili najprivlačniji ženama,a naučnici su objasnili i zašto.

Reč je o instinktivnom privlačenju koje delimo sa životinjama. Kada žene vide snažnog i mišićavog muškarca, njima mozak instinktivno poručuje da je taj muškarac snažan, da može da se bori i da zaštiti svoju porodicu, a to je ono što je najbitnije u preživljavanju i produžavanju rase.

To je glavni razlog zbog kojeg žene toliko privlače snažni momci. Ovo takođe pokazuje i činjenica da je sve više muškaraca koji odlaze u teretanu i da je teretana trenutno najpopularniji vid treniranja.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group