Lifestyle - Saveti

Kako da sakrijete tetovažu kada idete na razgovor za posao

Ako želite da sakrijete tetovažu koja se nalazi na vidljivom mestu, moraćete da koristite šminku...

Iako tetovaže postaju sve prihvatljivije i deo naše kulture i trenda, mnogi poslodavci i dalje imaju predrasude prema osobama koje imaju tetovaže. Česti su slučajevi da pojedinci ne mogu da se zaposle jer imaju vidljive tetovaže na mestima kao što su vrat,  šake, podlaktice, pa čak i deo oko grudi.

Zato smo odlučili da vam pokažemo kako tetovaže na ovim mestima možete sakriti. Moraćete da potražite pomoć od vaše lepše polovine ili prijateljice, jer će vam za ovaj zadatak biti potrebna šminka.

Mi smo pronašli klip jedne mlade dame koja nam je pokazala kako se to radi, ali pošto baš ne baratamo sa ženskom kozmetikom, nismo sigurni šta bismo vam preporučili da koristite, ali sigurni smo da će vaše lepše polovine znati da vas upute i da vam objasne koja šminka je za ovaj posao najbolja.

Ono što je odlično jeste da se pomoću ove metode tetovaže potpuno mogu sakriti, a rezutate možete videti na klipu ispod.

 

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group