Švarcenegerov savet za borbu sa depresijom je pravo zlato

Borba sa depresijom može biti veoma teška, a oporavak može i ne mora doneti rezultate...

Međutim, bivši guverner Kalifornije i sveukupno dobar čovek, Arnold Švarceneger, poslao je jedan veoma inspirišući savet svima koji se nalaze u ovoj teškoj situaciji.

Na /r/bodybuilding subreditu, na kome je Arnold veoma čest, jedan korisnik poznat kao Ali iz Kvebeka, postavio je poruku tražeći inspiraciju od legendarnog Terminatora. "Znam da je ovo prilično nametljivo, ali sam depresivan mesecima i nisam išao u teretanu tokom tog perioda", napisao je ovaj korisnik koga muke more. "Gospodine Švarceneger, možete li molim vas da mi kažete kako da se pokrenem i odem u teretanu? Kunem se svime da ću se trgnuti iz ovoga i krenuti tamo."

Zvezda bodibildinga i filmskog platna zaista je odgovorio ovom svom obožavaocu, ali umesto da mu kaže ne bude slab i odlepi svoje dupe sa nameštaja, ovaj veliki gospodin pružio je momku nekoliko reči podrške i par pravih saveta.

"Neću biti grub prema tebi", rekao je Arni. "Molim te takođe da ne budeš grub prema sebi. Svi mi prolazimo kroz izazove, svi ponekada doživimo neuspeh. Ponekada, život predstavlja vežbanje. Međutim, ključ svega jeste trgnuti se. Jednostavno se malo pomeriti. Otkotrljati iz kreveta i odraditi nekoliko sklekova ili izaći napolje u šetnju. Uraditi bilo šta. Korak po korak i nadam se da će ti biti bolje i da ćeš se uskoro vratiti u teretanu. Nikako se nemoj opterećivati raznim mislima, jer one predstavljaju samo praznu priču i neće te približiti teretani. I nikada se nemoj plašiti da pitaš za pomoć. Srećno."

Ali je odgovorio sa "iskočio iz kreveta" kada je primio notifikaciju. Arnold je čak proverio momka sledeći dan, otkrivši da je Ali potvrdio da je zaista otišao u teretanu na krilima motivacione poruke koju je dobio od svog idola.

Drugi Reddit korisnici bili su veoma imresionirani Arnijevim komentarom. "Činjenica da si odgovorio ovoj osobi čini te neverovantim mentorom svima onima koji teže da promene svet nabolje baš kao i ti", izjavio je jedan. "Hvala vam gospopodine Švarceneger."

Arnold je kasnije postavio i video odgovor, izjavljujući kako mu je drago što je Ali uživao u njegovom odgovoru i što mu je sada bolje, odjavivši se čuvenim “Hasta la vista”.

For u/0770059834333178 from u/GovSchwarzenegger

Pouka koja se može izvući iz svega jeste da, nevezano sa tim koliko ste popularni, svi će ceniti pomoć koju pružite jednom ili uvek. Čak je i pokojni Stiven Hoking jednom imao slične savete za ljude u sličnim situacijama. Jednostavno, bitno je znati da pomoć može doći sa bilo koje strane, pa čak i od Gospodina Ledenog lično.

N.Đ. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group