Ako vozite biciko, onda ćete biti loši u krevetu

Istraživanja su pokazala da vožnja bicikla utiče na erekciju...

Problemi sa potencijom su strah svakog muškarca, ali ovi problemi postaju neizbežni jer će svi muškarci iskusiti ove probleme kada dođu u pozne godine. Uzroci za ovo mogu biti razni, a najčešće je to nezdrav način života, loša ishrana, korišćenje lekova i slično. Međutim, sada su istraživanja pokazala da još jedna stvar nepovoljno utiče po vaš libido, a to je vožnja bicikla.

Ako biciklo vozite svaki treći dan ili nekoliko dana u mesecu, onda nećete biti problemu, ali okoreli biciklisti koji ne silaze sa bajsa će iskusiti probleme. Najnovija istraživanja su pokaza da konstantni pritisak koje sedište vrši na vaše testise dovodi do slabljenja nerava u tom predelu koji kasnije dovode do problema sa potencijom i gubitka erekcije.

Prvi znaci ovog problema javljaju se kroz bolove i utrnuće, pa ako primetite da vas posle vožnje bole vaši testisi, onda je to znak da bi trebalo da ređe vozite biciklo. Naravno, postoje rešenja koja možete primenjivati kako biste ovo izbegli. Možete potražiti specijalna sedišta koja su mekša i koja pružaju bolju potporu,a možete i bicikl voziti tako što nećete mnogo sedeti, već ćete biti u uspravnom položaju.

Doktori ipak savetuju da ne budete opsednuti vožnjom bicikla i da ga koristite povremeno ako želite da budete sigurni da vaš ponos neće biti ugrožen.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group