Otkrivena zemlja sa najvećim penisima na svetu

Došlo vreme da merimo budale...

Ukoliko ste se ikada iz bilo kog razloga pitali na kom se mestu nalazite u svetu po veličini penisa na nacionalnom nivou, nije potrebno tragati dalje, jer je nedavno istraživanje izvedeno u 86 država uspelo da napravi rang listu prema prosečnim dužinama penisa, od najvećih do najmanjih.

Onlajn farmaceutska kompanija From Mars iskoristila je Google podatke iz 86 zemalja i sprovela studiju, čiji su rezultati prilično iznenađujući. Farmaceut Navin Kosla, koji je predvodio ovu studiju, izjavio je: „Bilo da su ljudi zabrinuti zbog veličine i oblika svog vršnjaka ili bilo kog drugog aspekta na ovu temu, većina nas se u jednom momentu definitivno pitala da li je naš alat dovoljno veliki“.

„Veličina penisa ima veliki uticaj na naše samopouzdanje i sliku o nama samima“, dodao je Kolsa. Stoga, koja zemlja je isplivala kao šampion po dužini alata? Sudeći prema studiji, naša braća u Ekvadoru stigla su na sam vrh liste sa prosečnom dužinom penisa u erekciji od 17,6 centimetara. Ovo je više od 10% u poređenju sa prosečnom veličinom. Na drugom mestu je Kamerun sa 16,6 centimetara, ispred Bolivije gde prosek iznosi 16,51 centimetar, tako da su Južna Amerika i Afrika prava mesta za sve dame kojima je uvek malo.

Za kompletiranje prvih pet mesta zaslužni su Sudan sa prosekom od 16,4 cm i Haiti sa 16 centimetara okruglo. Naravno, ova lista najvećih penisa u proseku na svetu ne bi mogla da prođe bez najmanjih, koje je takođe potrebno pomenuti, dok je ova studija zaključila da su Kambodžani opremljeni najmanjima alatom u erekciji, koji iznosi sramežljivih 10 centimetara.

Za lestvicu iznad popeo se Tajvan sa prosečnom dužinom muškog polnog organa od 10,7 cm i Filipini koji ih prate sa 10,8 centimetara. Možemo smatrati da smo prema ovom istraživanju dobro prošli, jer se mi nalazimo tik iznad Hrvata sa 14,87 cm u proseku, dok su oni zabeležili prosek od 14,77 centimetara i nalazimo se zajedno na više nego dobroj sredini tabele, daleko od zone ispadanja, što nas ujedno čini stabilnim prvoligašima.

Završavajući studiju, Navin Kosla postavio je pitanje svetije od svetog grala – da li je dužina zapravo važna? Kako je sam sebi odgovorio: „Konačan odgovor je možda, možda ne. Istina je da će vlasnik penisa u većini slučajeva daleko više brinuti od veličini svog vršnjaka nego njegove seksualne partnerke!“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group