Sex

Pornhub kreirao seriju o seksualnoj edukaciji

Nova serija sadrži 11 epizoda o zdravim navikama masturbacije, pravilnom načinu upotrebe kondoma i još mnogo toga.

U pokušaju da premosti jaz između gledanja pornografije i boljeg obrazovanja gledalaca o seksu, Pornhub je na svojoj veb stranici pokrenuo svoju prvu seriju seksualnog obrazovanja.Platforma je objavila 11 epizoda koju su kreirali sertifikovani seksualni terapeuti koji dele svoje naučne savete o nizu tema koje su vezane za seks.

„Svako zaslužuje da se poštuju njihove granice“, kaže seks terapeut i voditelj dr. Kat Majers u prvoj epizodi koja nosi naziv „Komunikacija“. „Pritisak da radim seksualne stvara negativan osećaj. Ako ćete imati seks, trebalo bi da znate kako da komunicirate o seksu i kako da od svog partnera to tražite .“

Prva epizoda posećena je komunikaciji zimeđu partnera i o otvorenom pričanju o seksualnim odnosima, dok je druga epizoda je posvećena objašnjenju kako imati siguran seks usred tekuće pandemije COVID-19 virusa.

Ova serija nije namenjena samo za osobe koje tek stupaju u seksualne odnose, već i za one iskusne i osobe za decom. Serija je kreirana da vam otvori neka nova razmišljanja i da vam omogući da ostvarite bolje seksualne odnose sa vašim partnerom ili partnerkom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group