Sex

PornHub predstavio aplikaciju za GOLE fotografije

Ako volite da šaljete golišave fotografije, onda će vam ova aplikacija pomoći da ih dodatno ulepšate...

PorHub je jedan od najuspešnijih sajtova za odrasle, a deo svog uspeha stekao je tako što kreatori ovog sajta često udovoljavaju svojim mušterijama na različite načine. Ovoga puta, popularni porno sajt je odlučio da predstavi aplikaciju koja se zove TrickPicks.

Ovo je aplikacija koja se bazira na filterima i koja služi za ulepšavanje slika. Međutim, ona nije kao Snapchat ili druge slične aplikacije. Ona je napravljena samo za golišave slike.

Istraživanja ovog sajta su pokazala da muškarci u velikom broju slučajeva vole da šalju golišave fotografije svojim partnerkama. Međtim, to često zna da bude loše po njih, jer takve slike mogu da budu uvredljive, a nisu ni društveno prihvatljive, pa zbog toga možete biti banovani sa društvenih mreža i vaši profili mogu biti ugašeni.

TrickPics ima jedan zadatak, a to je da omogući da golišave fotografije budu "cenzurisane" i samim tim postanu prihvatljive i ne uvredljive.

Muškarci koji su počeli da je koriste kažu da je sjajna i vrlo zanimljiva, a ako vas zanima koje vam mogućnosti sve pruža, onda pogledajte video klip.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group