Ruskinja sa najdužim nogama na svetu tvrdi da se muškarci plaše njene visine

Žena koja drži Ginisov rekord za naviši model na svetu, otvoreno je govorila o tome na koji način njena visina utiče na njene romantične odnose...

Ekatarina Lisina, iz Rusije, nagrađena je titulom Najviši profesionalni model 2017. godine, kada je potvrđeno da je visoka 205,16 centimetara. Samo noge ove dame dugačke su 132 centimetra, a uprkos tome što brojni muškarci vide duge noge i visinu kao prave poslastice kod žene, Lisina tvrdi da je njena visina donela previše problema kada se radi o pronalaženju partnera.

Razgovarajući sa Aleksis Taksas u njenoj emisiji Privatni Razgovori, Lisina je izjavila: „Znate na koje probleme mislim. Svidi vam se muškarac koji je dosta niži, ili želite visokog muškarca, ali on ne želi da bude sa vama zbog toga što ste previše visoki za njega“. Ruskinja je takođe navela da ona ne želi da nađe nekoga ko je njene visine, niti viši od nje i da to do danas nije bio slučaj, a kako sama tvrdi ona želi da se zabavlja sa svima koji su iznad 170 centimetara.

Kada je upitana da li je ikada bila u vezi sa muškarcem nižim od 170, Lisina je odgovorila: „Ne, smatram da je i 170 već dovoljno nisko za mene. Razlika je preko 30 centimetara, dosta devojaka ne može da podnese ni nekoliko centimetara razlike, a ovde se radi o 30+“.

Lisina priznaje da se osećala uznemireno i nervozno kada je shvatila da možda može imati sudbinu svojih visokih roditelja, govoreći da je bila uplašena, jer je znala da dosta dece i ljudi generalno imaju reakcije na visinu, a to nije dobra stvar. Sudeći prema Ginisovoj knjizi rekorda, Lisinin brat je visok 198, otac 195, a majka 185 centimetara.

Ipak, ona ističe da visina ne bi trebalo da predstavlja bitnu stavku u vezi, izjavljujući da svakako ne bi trebalo da bude najvažnija stvar. Partner bi umesto toga definitivno trebalo da brine o njoj, izjavila je Lisina, dok je takođe otkrila da bi želela nekoga ko joj može pružiti pažnju i finansijsku podršku, kada je to potrebno i ukoliko je u mogućnosti.

„Međutim, ono što smatram najvažnijim jeste hemija i duhovna veza između dvoje ljudi. Ukoliko ne postoji duhovna veza, čak i ukoliko vam se sviđa kako neka osoba izgleda, vaš zajednički život svakako neće funkcionisati“, objasnila je Lisina.

Lisina se preselila iz Rusije u Los Anđeles i kako sama priznaje, veoma se muči da upozna ljude zbog toga što ona nije devojka za zabave, niti osoba koja voli previše da izlazi, tako da se okrenula aplikacijama za upoznavanje kako bi pronašla potencijalne partnere.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group