Uska ili široka?


Kad je u pitanju veličina muškog polnog organa, važi mišljenje da je veće bolje. Raspitali smo se među jačim polom i izgleda da slučaj nije isti kad je vagina u pitanju - naime, svi priželjkuju da bude što uža.

Muški „ponos“ je bolji kada je veći, ali kod žena slučaj nije isti. Veliki broj muškaraca rekao je da je manja, tj, uža vagina bolja, seksipilnija i poželjnija. Naime, smatra se da je seksualno iskustvo intenzivnije ukoliko su usmine i zidovi vagine uži ,jer se onda oseća blagi otpor.

Ipak, to je sve stvar ukusa. Iako je veliki broj muškaraca rekao da je uska vagina bolja, svi su se složili da njima to toliko nije bitno.

„Ma kakve veze ima, bitno je da se radi haha“, „Bolje je sa užom, al ko da je važno“, „Ma od birača nema...“, ovo su bili samo neki od komentara koji su ispitanici dali, tako da pripadnice ženskog pola mogu da se opuste.

Ako znate neku devojku ili ženu koja nije zadovoljna sa svojom vaginom, recite joj da se zategnutost i elastičnost vagine postiže vežbom, a najbolja vežba je seks.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group