FED kup: Ništa od Kraljeva, Novi Sad dočekuje Paragvaj

Na elektronskoj sednici Upravnog odbora najveći broj glasova dobio je Novi Sad, pa će ovaj grad i definitivno ugostiti reprezentaciju Paragvaja polovinom aprila…

Kraljevo se u svim aspektima pokazalo kao fenomenalan domaćin Dejvis kupa i reprezntacije Srbije i Hrvatske, ali je Upravni odbor Teniskog Saveza Srbije ipak odlučio većinom glasova da će domaćin FED kupa i definitivno biti Novi Sad.

Na elektronskoj sednici Upravnog odbora ubedljivo najviše glasova je dobio grad Novi Sad, pa će u ovom slučaju Tatjana Ječmenica-Jevtić i njene izabranice selekciju Paragvaja dočekati tamo. Mečevi će se odigrati 18. i 19. aprila potvrđeno je u Savezu.

Ječmenica još uvek nije otkrila koga će pozvati za ovaj susret sa selekcijom Paragvaja, ali se zna da će se mečevi igrati na tvrdoj podlozi u Spensu. Srpska ženska reprezentacija je poslednji put u Novom Sadu igrala još pre četiri godine i tom prilikom savladala reprezentaciju Kanade sa ukupnim rezultatom 3:2.

U Savezu se navodi da postoji više razloga zbog kojih je Novi Sad dobio prednost u odnosu na Kraljevo, ali je glavni od njih taj što je TSS želeo da pruži i ovom gradu priliku da uživa u čarima ovog sporta.

Foto: Novosti

P.Ć.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group