Igrači Junajteda preskočili desert zbog zdravstveno osvešćenog Ronalda

Tridesetosmogodišnji Li Grant, izjavio je je za talkSPORT da on i njegovi timski saigrači uglavnom imaju neku poslasticu nakon večere u hotelu i noć pred utakmicu...

Kako je golman naveo, on i njegovi saigrači su kraičkom oka špijunirali Ronalda želeći da vide šta on jede, a nakon što su primetili kvinoju, avokado i kuvana jaja na njegovom tanjiru, niko se nije usudio da uzme desert nakon svog obroka. Da su uzeli možda bi pobedili Young Boys ekipu u Kupu UEFA 14. septembra.

Međutim, Grant je naveo da: "Kada završimo svoj obrok uglavnom petkom uveče imamo pravo na nekoliko izuzetaka. Moguće je da izaberete pitu sa jabukama i puding ili neki kolač sa kremom. Mogu vam potvrditi da niko od igrača nije pipnuo bilo šta od ovoga, čak ni oni koji su uvek spremni za jedan kolač. Sedeli smo za našim stolom veče pred utakmicu i odmah je neko od momaka pitao šta je to u Kristijanovom tanjiru?"

"Svi smo pomalo zavirivali u njegov tanjir kako bismo videli šta je uzeo, a to je očigledno bio najčistiji, najzdraviji tanjir koji možete zamisliti. Toliko me je nasmejalo to što ni jedan igrač nije hteo da uzme bilo šta od 'nezdrave hrane' koja je bila oko nas."

Međutim, trener Manchester United ekipe, Ole Gunar Solsker, kasnije je izjavio da Grant možda ipak malo preteruje. Sudeći prema The Sun publikacji, on je izjavio: "Ovo je očigledno Grantova šala, jer mi definitivno nismo jeli džank fud pre nego što je Ronaldo došao, niti je on to promenio. Sa druge strane, on je na očigledan način dokazao kako bi trebalo da brinemo o svom zdravlju".

Ronaldo je naširoko poznat po svojim ekstremno striktnim dijetama i zdravoj ishrani. Sudeći prema ESPNFC, slavni fudbaler jede do šest obroka dnevno i pet puta drema tokom jednog tipičnog dana. Kako je bivši lični kuvar Kristijana Ronalda naglasio, on takođe voli da jede crni pirinač i svoju hranu pripremanu na kokosovom ulju. Takođe ne pije alkohol i poznat je po tome što prezire gazirana pića, kao što je Coca-Cola.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group