Jutjuber KSI iskusno izbegao poljubac pohotne plavuše

TikTok senzacija i OnlyFans zvezda Astrid Vet prilično je posramljena nakon što je pokušala i nije uspela da poljubi popularnog jutjubera/boksera KSI-a tokom svog merenja pred njen predstojeći revijalni meč...

Vetova je svoj bokserski debi imala juče, kada se sastala sa svojom ljutom protivnicom Keli Kobran, ćerkom kolege TikTokera Simple Simona, u okviru drugog MF & DAZN: X Series duela za 2022. godinu.

Međutim, meč između Vetove i Kobran predstavljao je duel večeri, a pred svoj duel u Šefildskom Utilita Arena objektu, ovaj par zgodnih dama meren je na bini, na kojoj se nalazio i KSI zadužen za promociju događaja. Vetova se pojavila u donjem vešu ističući svoje kvalitete i veoma fine obline, dok je vaga pokazala 57,6 kilograma.

Nekoliko momenata kasnije, popularna tiktokerka pokušala je da gurne jezik KSI-u u usta, odmah nakon što je krenula da se pljuje sa svojom protivnicom gomilajući tenziju pred meč.

KSI je iskusno povio svoju kičmu izbegavajući pokušaj poljupca ove zgodne plavuše, smejući se čitavom incidentu. Nakon toga, ona je komentarisala njenu ispalu rečima: „Slomio mi je srce, ali razumem, sve je okej. Mislim, on je zgodan muškarac, kada bih imala priliku, zašto da ne?“.

Sa druge strane, njena protivnica Kolbranova reagovala je na incident izjavljujući: „Ovo je toliko sramno, ona ima dečka. Međutim, od nje me ništa ne čudi, pokušala je da $ere izjavljujući da je moj otac startovao, dok je njen dečko bio sa njom sve vreme. Stoga, Astrid, sada možeš reći sve. Rekla si mi da ne govorim o tome, ali ovoga puta si prešla svaku meru, stoga ostaješ raskrinkana zvanično“.

Kolbranova tvrdi da je njen meč protiv Vetove bio lična stvar, zbog toga što je ona njenog oca nazvala manijakom, dodajući kako je u jednom momentu mogla da joj postane maćeha.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group