Lebron Džejms potpisao ugovor vredan 153 miliona dolara sa Lejkersima

Popularni košarkaš će naredne četiri godine igrati u ovom timu...

Iako je pričao da želi da karijeru završi u Klivlend Kavalijerima, Lebron Džejms je potpisao ugovor sa Lejkersima i uskoro će nositi dres ovog tima. Lebronova agencija, Klutch Sports, izdala je zvanično obaveštenje u kojem je objasnila da je košarkaš potpisao četvorogodišnji ugovor vredan 154 miliona dolara. Da budemo precizni, ugovor je vredan 153.3 miliona dolara, što je zaista neverovatna suma.

Ovo je najduži ugovor koji je Lebron potpisao u poslednjih 8 godina, jer su svi njegovi ugovori bili kraći od tri godine. Ovo pokazuje da on ima veliku želju da igra u ovom timu i da ne namerava da uskoro završi karijeru.

Ceo svet je sa oduševljenjem prihvatio ovu vest, jer će sada već jaki Lejkersi postati još jači. I drugi igrači poput Kobi Brajanta i bivšeg košarkaša, Karima Abdul Džabara, javno su na društveim mrežama poželeli dobrodošlicu Džejmsu koji će, po njhovom mišljenju, biti pravi dodatak ovom timu.

Ostaje nam da sačekamo prvu utakmicu sa Lebronom i da vidimo kako će sada Lejkersi delovati na terenu.

Foto: ClutchPoints

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group